DESPRE NOI

EMILIA UNGUREANU MAKEUP & BEAUTY SCHOOL

– DESPRE NOI –


Daca doriti un nivel de pregatire superior in arta machiajului si intentionati sa va claditi o cariera in acest domeniu,alegeti cursurile acreditate ale scolii "Emilia Ungureanu Makeup & Beauty School" - o scoala care ofera certitudinea ca fiecare cursant va deprinde secretele acestei frumoasa meserii si va ajunge sa isi depaseasca maestrii !

Am ales aceasta scoala stiind ca voi avea ce invata . Si nu imi pare rau deloc . Emilia si Cosmin si-au dedicat timpul pentru ca eu si toata grupa mea sa devenim din ce in ce mai bune .Multumesc din suflet pentru tot, pentru rabdare, incredere si pentru atmosfera perfecta pe care am avut-o la scoala. O sa revin si la seminarii pentru a ma perfectiona si mai mult .Va pup si va imbratisez cu drag!
Florentina Bitica
Cursant
Multumesc din suflet Emilia si Cosmin pentru saptamana minunata petrecuta alaturi de voi. Am avut parte de un curs de perfectionare plin de informatii si sfaturi utile , a fost perfect din toate punctele de vedere . Sunt extrem de mandra ca am avut sansa sa cunosc 2 traineri pasionati, de la care am avut atat de multe de invatat, 2 traineri foarte pasionati si daruiti meseriei lor !
Raluca Cenusa
Cursant
” Un parcurs profesional corect se poate obtine numai parcurgand secvential unele etape obligatorii. Dupa o cariera de formator de peste 10 ani, am decis in 2016 sa-mi deschid propria scoala de machiaj. Aici mi-am pus in valoare toata experienta dobandita de-a lungul timpului in makeup.
“MAKEUP IS MY ART” a devenit nu numai un slogan al firmei mele dar si un obiectiv calitativ. Impreuna cu Cosmin , il punem in practica la fiecare serie de curs ridicand permanent calitatea prestatiei noastre de formatori.
Un principiu la care tinem foarte mult! Cea mai mare satisfactie pentru un profesor  este ca acesta sa fie depasit de proprii sai elevi.
Cu aceste principii de lucru si cu incredere in profesionalismul nostru am reusit ca, incepand cu aprilie 2016, sa pregatim deja peste 120 de cursanti, absolventi cu succes al cursurilor si seminariilor noastre.

“Machiajul face parte din rutina zilnica, iar noi toate ne informam permanent in legatura cu tendintele si produsele recent aparute. Incercam sa ne punem in evidenta trasaturile si sa estompam eventualele neajunsuri printr-un machiaj estetic, cat mai natural. La nivel amator ne descurcam binisor, insa recunoastem ca profesionistii au dus aceasta rutina de infrumusetare la rang de arta.”

Pe ce ne bazam ?
In primul rand pe lucrul in echipa si experienta noastra ca formatori. Atat eu cat si Cosmin ne dedicam total in asigurarea unei calitati deosebite a procesului de invatamant. Se pleaca de la programa judicios intocmita si suportul teoretic. Se continua cu demonstratii profesioniste si practica pe modele cu realizarea  unei supravegheri non-stop a lucrarilor executate de cursanti.
In al doilea rand ne concentram pe calitatea executiilor cursantelor, repetand  pana la perfectiune .
In al treilea rand noi folosim in scoala tehnicile cele mai cautate azi – tehnici rusesti. Acestea sunt recunoscute international pentru spectaculozitatea rezultatului si pentru algoritmizarea usoara a acestora ceea ce usureaza mult procesul de invatare.
Nu in ultimul rand trebuie sa mentionez ca profesionalismul nostru este sustinut de o munca de peste 10 ani in domeniu. Dar si de multitudinea de cursuri si specializari urmate  cu mari specialisti, atat in tara cat si in strainatate.

Daca doriti sa deveniti profesionisti si sa va claditi o cariera solida in acest domeniu, optati pentru cursurile acreditate ale scolii "Emilia Ungureanu Makeup & Beauty School "

Ca in orice domeniu creativ , perfectionarea este un proces continuu, iar detaliile pot face diferenta . Invatam permanent si, de aceea, este indicat sa o facem de la cei cu experienta si pasiune, care doresc sa impartaseasca cunostintele acumulate in mai mult de un deceniu de experienta si dupa numeroase cursuri de perfectionare :  Make-up Artisti & Traineri – Emilia Ungureanu si Cosmin Alexandru .

Suntem constienti de abilitatile noastre pedagogice si consideram ca metoda si tehnicile de invatare sunt cele mai eficiente si unanim apreciate.

A fi MAKEUP ARTIST este o alegere de vocatie, care ofera satisfactii pe orice plan si care va poate schimba viata in sensul bun .

ALEGETI UNA DINTRE VARIANTELE ACREDITATE DE CURS SAU SEMINAR SI PROFITATI DE EXPERIENTA FORMATORILOR PENTRU A ATINGE PERFECTIUNEA !

In cadrul cursului , produsele cu care se va lucra la partea practica sunt puse la dispozitie de catre scoala si fac parte din urmatoarele game profesionale de machiaj : MAKEUP ATELIER PARIS, MAQPRO PARIS, MAC, INGLOT, CAROSTYLE, CINECITTA, CASCADE OF COLOURS, ANASTASIA BEVERLY HILLS, HUDA BEAUTY, DANESSA MYRICKS , PARIS – BERLIN, MAKE UP FOR EVER, AMA PIGMENTS, FENTY BEAUTY by RIHANNA,MELKIOR.

TRAINERI - Emilia Ungureanu Makeup & Beauty School

EMILIA UNGUREANU – Makeup Artist & PRO Makeup Trainer

“ Inca din liceu am descoperit cat de importanta este imaginea personala in toate componentele vietii ! Aplicand pe propria-mi piele tot ce gaseam util in jur si experimentand diverse metode am ajuns sa transform o preocupare strict personala intr-o frumoasa meserie, cea de makeup artist. Au urmat ani si ani de munca, nopti pierdute cu machiaje pe mine ca “model”, renuntarea la o cariera in informatica si …niciun regret ! Pentru ca tot ce am facut in machiaj a devenit pasiune.

Au urmat foarte multe cursuri cu mari specialisti romani si straini, prestatii pe clientela, angajarea la diferite firme de prestigiu. Dar nu m-am simtit implinita decat in momentul in care am hotarat sa impart tot ce stiu, dar absolut tot, cu cei care isi doresc o cariera in machiaj, cursantii mei… Asa a inceput, in cel mai firesc mod cu putinta, impreuna cu Cosmin, ” aventura” de formatori la ” EMILIA UNGUREANU MAKEUP & BEAUTY SCHOOL ” .
Machiajul pentru mine a reprezentat si va reprezenta intotdeauna cea mai frumoasa arta. Ca si celebrii pictori, consider ca atunci cand am pensula in mana pot crea o lume doar a mea in care pot da frau liber imaginatiei si creatiei. Atunci cand machiez este ca si cum creatia mea prinde viata prin linii, umbre si culori.Desi multi aleg sa-si transpuna imaginatia si creativitatea pe hartie sau panza, eu am ales chipul uman, caruia urmaresc intodeauna sa-i accentuez trasaturile si frumusetea naturala.”

COSMIN ALEXANDRU – Makeup Artist &  Makeup Trainer

” Sa existe pentru un barbat o meserie mai frumoasa decat cea care ii ofera posibilitatea sa infrumuseteze femeile ? Nu cred… Cand natura te doteaza cu simt artistic, chiar daca esti barbat, cred ca este bine sa ti-l pui in valoare! Si daca il pui si in slujba femeilor, atunci chiar cred ca este ceva extraordinar si plin de satisfactii profesionale.. De aici si pana la a-i invata pe altii..nu a fost decat un pas… Iar eu sunt bucuros ca l-am facut! Voi pune suflet si competenta in ceea ce voi face ca formator asfel incat elevii mei sa ma depaseasca ! Este tot ceea ce imi doresc in plan profesional, alaturi de Emilia. “