ȘCOALA

Machiajul face parte din rutina zilnica, iar noi toate ne informam permanent in legatura cu tendintele si produsele recent aparute. Incercam sa ne punem in evidenta trasaturile si sa estompam eventualele neajunsuri printr-un machiaj estetic, cat mai natural. La nivel amator ne descurcam binisor, insa recunoastem ca profesionistii au dus aceasta rutina de infrumusetare la rang de arta.

Daca doriti sa deveniti profesionisti si sa va claditi o cariera solida in acest domeniu, optati pentru cursurile acreditate ale scolii Artistic Makeup Studio by Emilia Ungureanu.

Ca in orice domeniu creativ, perfectionarea este un proces continuu, iar detaliile pot face diferenta. Invatam permanent si, de aceea, este indicat sa o facem de la cei cu experienta si pasiune, care doresc sa impartaseasca cunostintele acumulate in mai mult de un deceniu de experienta si dupa numeroase cursuri de perfectionare: make-up artistii Emilia Ungureanu si Cosmin Alexandru.

Artistic Makeup Studio by Emilia Ungureanu este o scoala acreditata care ofera certitudinea ca fiecare cursant va deprinde secretele meseriei si va ajunge sa isi depasesca maestrii. Afirmam cu tarie acest lucru, deoarece suntem constienti de abilitatile noastre pedagogice si consideram ca metoda si tehnicile de invatare sunt cele mai eficiente si unanim apreciate.

A fi make-up artist este o alegere de vocatie, care ofera satisfactii pe orice plan si care va poate schimba viata in sensul bun. Alege una dintre variantele acreditate de curs sau seminar si profitati de experienta formatorilor pentru a atinge perfectiunea.

Va asteptam la una dintre cele mai bune scoli de machiaj din Bucuresti, la Artistic Makeup Studio by Emilia Ungureanu.

INCEPUTUL

Constienta ca un parcurs profesional corect se poate obtine numai parcurgand secvential unele etape obligatorii, dupa o cariera de formator de peste 10 ani, am decis in 2016 sa-mi deschid propria scoala de machiaj- ARTISTIC MAKEUP STUDIO , cu dorinta declarata de a-mi pune in valoare toata experienta dobandita de-a lungul timpului in makeup.

“MAKEUP IS MY ART” a devenit nu numai un slogan al firmei mele dar si un obiectiv calitativ pe care, alaturi de colegul meu Cosmin Alexandru Smaranda, ne straduim sa-l punem in practica la fiecare serie de curs ridicand permanent calitatea prestatiei noastre de formatori.

Un principiu la care tinem foarte mult este acela ca cea mai mare satisfactie pentru un profesor este ca acesta sa fie depasit de proprii sai elevi.

Cu aceste principii de lucru si cu incredere in profesionalismul nostru am reusit ca, incepand cu aprilie 2016, sa pregatim deja peste 120 de cursanti, absolventi cu succes al cursurilor si seminariilor noastre.

PE CE NE BAZAM

In primul rand pe lucrul in echipa si experienta noastra ca formatori. Atat eu cat si Cosmin ne dedicam total in asigurarea unei calitati deosebite a procesului de invatamant, plecand de la programa judicios intocmita, suportul teoretic usor de asimilat, demonstratii profesioniste si, cel mai important , practica pe modelele asigurate de scoala cu realizarea unei supravegheri non-stop a lucrarilor executate de cursanti.

 

In al doilea rand ne concentram pe calitatea executiilor cursantelor, repetand chiar obsesiv cateodata, pana ce lucrarea cursantului iese perfect.

 

In al treilea rand noi folosim in scoala tehnicile cele mai cautate azi printre altele si tehnicile rusesti, recunoscute international nu numai pentru spectaculozitatea rezultatului ci si pentru algoritmizarea usoara a acestora ceea ce usureaza mult procesul de invatare.

 

Nu in ultimul rand trebuie sa mentionez ca profesionalismul nostru este sustinut de o munca de peste 10 ani in domeniu dar si de multitudinea de cursuri si specializari urmate – peste 20- cu mari specialisti, atat de la noi cat si din strainatate.